Matrassen 


Keuze uit diverse matrassen uit voorraad van 140cm/200cm en 160cm/200cm. Nu aan zeer voordelige prijzen, tot -30% korting. Onmiddellijk leverbaar.Relax Palmo


Elektrische relax in leder met 2 motoren, incl. liftfunctie.

De Palmo relaxzetel is eenvoudig te bedienen, ideaal voor een rustig moment na een lastige dag. Je kan de voet en de rugleuning samen of apart elektrisch verstellen.   

Relax Bardot


Elektrische relax in leder met 2 motoren, op draaivoet. 

Relaxzetel Bardot, een moderne uitstraling met het zitcomfort van een klassieke ultra comfortabele relax. Hoofd, nek, rug, en benen worden maximaal ondersteund en het is de ideale relax om te ontspannen bij een goed boek, een tv-programma of een zalig dutje. 

Relax Gaetan


De Gaetan relax in leder, op en top Belgisch, staat garant voor uren ontspanning dankzij zijn hoge rug en brede armsteunen. Elektrische relax met 3 motoren, incl. kantelfunctie én met accu.

Niks fijner dan je in de zetel te nestelen om wat tv te kijken of je te laten meeslepen door een goed boek. Met een ergonomische relaxzetel wordt dat nog fijner! De relax ondersteunt je lichaam en zorgt voor een aangename zithouding.

Relax Vero


Deze relax in stof, met 2 motoren en liftfunctie zal een ware revolutie in uw dagelijks leven teweeg brengen door u onvoorstelbare dagelijkse ontspannen momenten te schenken. Met behulp van de afstandsbediening kan u hem in elke positie kantelen naar uw eigen wensen.